top of page

Klientudtalelser

"En dag, på min facebook dukker Rikke op og jeg tager kontakt til hende. Og hun var lige netop det jeg havde brug for i mit liv. På det tidspunkt havde jeg været sygemeldt med stress i 6 mdr, og var gået helt i stykker.  Allerede ved det første behandling oplever jeg en gensidig tillid og en stor respekt for, at min krop og mit sind er gået i stykker. Rikke har hjulpet mig med, at sætte det hele sammen igen. Det er en version 2.0, Rikke og jeg er igang med, at lave. Rikke er varsom og omsorgsfuld i sin behandling. Hun overskrider aldrig ens grænse, hun er lyttende både med sine hænder og sine øre. Jeg har kunnet undersøge alle mulige forskellige forstillinger, jeg selv havde skabt mig eller andre havde hjulpet mig til, at tro på. Alt dette har vi sammen kigget igennem og fået fejet de værste af dem af vejen. Jeg vil virkelig af hele mit hjerte anbefale Rikke til alle"

- Sofia

"Jeg var for nyligt forbi Rikke i hendes hyggelige klinik til en omgang kropsterapi - det bliver ikke den sidste. Jeg har normalt svært ved at slappe af i kroppen under massage, fysioterapi etc. men ikke hos Rikke. Rikke har en enormt rolig og empatisk energi, der gør at man giver sig hen til behandlingen, hvor hun både formår at tage fat og man mærker at hun læser alle kroppens signaler. 
Jeg giver Rikke min største anbefaling."
- Lars

"Rikkes behandlinger er helt fantastisk afslappende, og har været perfekte til at løsne op for fastlåste spændinger i min krop. Jeg er gået derfra med en frihed og balance i kroppen, og en forståelse af hvad der har været årsag til spændingerne. Behandlingerne har haft en blivende effekt hos mig. Jeg er meget taknemmelig for Rikkes behandlinger, og kan på det varmeste anbefale en tur forbi Rikke hvis man har brug for en jordnær og meget empatisk behandler."

- Kimbery

"Rikke er en dygtig og kompetent kropsbehandler, som nænsomt og direkte forstår at mærke og forløse kroppens spændinger - både fysisk og psykisk. Der skabes et rum af tillid som er en vigtig base for udvikling og forløsning"

- Johanna

"Har lige været nede hos Rikke...Fantastisk oplevelse. Jeg var virkelig i de bedste, varmeste og healende hænder. Fik løsnet min lænd og afspændt mine skuldre, så jeg dansede derfra....En times total velvære....Jeg har allerede bestilt en tid mere."
- Pia

"Var til en behandling hos Rikke efter en dag med virkelig meget stress på arbejdet, og jeg havde en del indre uro. Efter behandlingen følte jeg mig både rolig og samlet, og kunne køre hjem med 100% overskud. Ikke dårligt for en enkelt behandling!"
- LunaMay

"Mange års natlig tænderskæren forsvandt efter en behandling, og det holder endnu, her mere end en måned efter"

-Merethe

"Har i dag modtaget behandling mod sovende fingre samt slidgigt i ryggen. Rikke var meget behagelig og omsorgsfuld i sin behandling og jeg gik ud med en følelse af en ryg der var afspændt og med øvelser til både ryg og arme. Kan kun give min bedste anbefaling."
- Susanne

"Virkelig dejlig og nærværende behandling. Helt ny energi til kroppen og hovedet"

- Henrik

"Jeg har været heldig at lære Rikke at kende som en god

gymnastik-instruktør og NU som psykomotorisk terapeut,

begge dele har og har haft stor betydning for mig og mit

helbred - tusind tak."

- Kirsten

"Jeg har været meget glad for behandlinger hos Rikke. hun er dygtig til sit arbejde og er meget nærværende og empatisk. Dette betyder meget, når man ligger der med sine skavanker og føler sig sårbar!"
- Lene

"Rikke er en utrolig dygtig terapeut. 
Har behandlet min dårlige nakke til UG. At hun derudover er et meget behageligt og empatisk menneske, gør det bare endnu mere fantastisk at overlade hende sine skavanker. Man er absolut i trygge hænder! De varmeste anbefalinger herfra"

- Anna

bottom of page