Trepkasgade 17, kld | 2100 København Ø

 


 

+45 28 43 94 14 | Rikke@Pmt-aastrup.com
 


Åbningstider | Tirsdag: 12.00 - 19.00
                         Onsdag: 09.00 - 15.00
                         Torsdag: 09.00 - 15.30

                         Lørdag: efter aftale

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2017 by Psykomotorisk terapeut Rikke Aastrup

Privatlivspolitik

Når du bestiller en tid, giver du samtidig samtykke til at Psykomotorisk Terapeut Rikke Aastrup registrerer et minimum af personoplysninger om dig, for at kunne planlægge et effektivt behandlingsforløb.
 

Psykomotorisk Terapeut Rikke Aastrup overholder gældende lov om at indsamle og gemme personoplysninger (Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f samt art. 9, stk. 2, b.). Formålet med loven er at beskytte dig som kunde og klient.

 

 

Her følger en kort opsummering af, hvad du giver samtykke til, samt hvad dine rettigheder er i forbindelse med dine persondata:

Psykomotorisk Terapeut Rikke Aastrup journalfører følgende oplysninger om dig:
- Det oplyste navn
- Kontaktinformation
- Klientens ønsker til behandlingen
- Oplyste informationer om helbred og evt. diagnoser der er af psykomotorisk og kropsterapeutisk relevans
- Beskrivelse af behandlingsforløb og behandlingstrategi af psykomotorisk og kropsterapeutisk relevans

Formålet er:
1) at kunne sende bookingbekræftelser, påmindelser, nyhedsmail, samt at kunne komme i kontakt i forbindelse med aflysninger
2) at kunne planlægge et effektivt behandlingsforløb.

Oplysningerne vil aldrig blive delt med en tredjepart.
Oplysningerne opbevares i en digital, låst, journal og gemmes i max 5 år efter at behandlingsforløbet er afsluttet, ihht. SKAT. Navn og kontaktinformationer bibeholdes dog i kundekartoteket længere, men altid efter gældende lov. 

 


Klienten har ret til at bede om at få udleveret en kopi af alle oplysninger om sig selv.
Psykomotorisk Terapeut Rikke Aastrup vil aldrig bede om CPR-nr, bankoplysninger eller anden personfølsom oplysning udover ovennævnte liste.
Det juridiske grundlag for at behandle disse oplysninger er persondataforordningen art. 6, stk. 1, f samt art. 9, stk. 2, b.

 


Jeg, Rikke Aastrup Jensen, er dataansvarlig for at behandle de omtalte personoplysninger. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere:
Psykomotorisk Terapeut Rikke Aastrup
Istedgade 79, 1650 Kbh V
CVR nr. 38823892
Telefon: 28439414
Mail: Rikke@pmt-aastrup.com

 

 


Her kan du læse mere mere om regler, pligter og rettigheder i forhold til persondata: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/